Home » Blog » Wat is belangrijk bij het bestellen van condooms?

Het is steeds gebruikelijker: condooms bestellen. Steeds meer mensen kiezen voor het online bestellen van condooms, terwijl minder mensen fysiek naar een winkel gaan om condooms te kopen. Vooral het gemak van online bestellen is hierbij natuurlijk van belang, maar het feit dat je online anoniem kunt bestellen is natuurlijk ook een groot voordeel.

 

Wanneer je ervoor kiest condoom online te bestellen, zijn er een aantal zaken belangrijk. Door hierop te letten, zal het kopen van condooms jou beter af gaan. Lees daarom verder voor meer informatie over wat belangrijk is bij het bestellen van condooms.

Let op het volgende tijdens het bestellen 

Direct online condooms bestellen? Condooms bestellen doe je op Condoom.nu. Let bij het bestellen van condoms op het volgende:

 

  • Prijs
  • Mate van anonimiteit
  • Soort
  • Maat
  • Merk

 

Elk punt wordt hieronder kort toegelicht!

Prijs

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor condooms. Let daarom op de prijs van condooms en vergelijk hier op. Dit is ook afhankelijk van het merk en de soort condooms. Houdt hier rekening mee tijdens het vergelijken.

Mate van anonimiteit 

Waar is het mogelijk om anoniem te bestellen en hoe anoniem is dat eigenlijk? Anonimiteit is voor velen een belangrijk punt. Als dat voor jou ook het geval is, controleer dan altijd of anoniem bestellen mogelijk is.

Soort

Er zijn vele verschillende soorten condooms: smaak condooms, fun condooms, dunne condooms, ribbel condooms, en nog veel meer. Wil je eens voor iets ander dan een ‘normale’ condoom kiezen? Ga dan voor een andere soort!

Maat

De juiste maat condooms bestellen is belangrijk. Het vergroot de veiligheid en bovendien het genot. Daarom wordt het ten zeerste aangeraden om goed je maat te meten en op basis hiervan geschikte condooms te kopen.

Merk

Tenslotte zijn er vele merken condooms. Deze merken verschillen allemaal op het gebied van onder andere soort condooms, prijs en variatie in aanbod. Let er dus ook op voor welk merk je kiest tijdens het bestellen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website