Home » Uncategorized » Hoe spreek je de vrouw van je dromen aan?

Daar sta je dan in de kroeg: een leuk stel meiden zitten aan het kletsen, giechelen, en af en toe zelfs naar je aan het kijken! Een ervan is precies zoals je wilt: mooie haren, goede smaak van kleding (niet te veel, niet te weinig), vrolijk, oogt lief en is elegant. Je weet dat jij de volgende stap moet zetten, maar wat moet je nou doen? Heeft ze wel echt interesse? Heeft ze al een vriend?
Het lijkt net alsof je lichaam opeens op slot raakt. Daar sta je dan ja…

Nog problematischer wordt het als je ook nog eens begint te twijfelen of zij wel Die Ene is…
Probleem 1 wil ik in deze blogpost behandelen. Probleem twee in de volgende blogpost die binnenkort volgt, waarin ook meer over datingsites en online dating naar voren zal komen.

Het probleem van op slot raken is een probleem waar je zeker niet de enige in bent. We hebben allemaal geleerd om ons netjes te gedragen, om voor onze beurt te wachten en om netjes in de rij te staan. Vaak word je aangemoedigd om op veilig te spelen, en terecht, want veiligheid en zekerheid is wat een dak boven jouw hoofd geeft, en elke dag jouw warme prakkie op tafel krijgt! Je zou maar in Venezuela wonen, waar je niet zonder geweer of bodyguards op straat kunt lopen! Geen moment saai daar, maar je moet het ook maar leuk vinden om van elke keer dat je naar buiten gaat een militaire operatie te maken.

De vrouw van je dromen aanspreken

Tja, versieren. Met het aanspreken van vrouwen is er dus een drempel waar je overheen moet, omdat je risico’s neemt. Er zijn een hoop onzekere factoren, maar je moet er toch op af stappen! De grote vraag is hoe je dat doet. De meesten maken de fout door vooral niet zenuwachtig te worden. Nee, echt niet. Eigenlijk is het een beetje als niet denken aan de roze olifant. Probeer dat maar eens, lukt niet!

Een andere manier die je kunt gebruiken om moedig genoeg te worden is door het hele concept van jezelf netjes te gedragen overboord te gooien: geen regels, schijt aan de uitkomst en volkomen roekeloos. Gekke is dat dit eigenlijk wel werkt, denk maar aan criminelen, loverboys en/of drugsdealers. Keerzijde is natuurlijk dat je je veilige thuishaven ook gedag kunt zeggen. Je hoeft misschien nog net niet als in Venezuela te leven, maar je zit er niet ver vanaf!

Dan hebben wij de avonturier, gelukkig ook nog menselijk en beschikbaar in diverse gradaties. Net als bij de bekende kermisattractie kan de mens een kick krijgen door zich in iets onvoorspelbaars en gevaarlijks te gooien, maar toch met de zekerheid van veiligheid in het achterhoofd. Zo gaat het ook met het aanspreken van die dame. Je loopt wat risico’s: gezichtsverlies, of een jaloerse broer/vriend, maar eigenlijk kan jou niks gebeuren. Zolang je een niet al te dubieus typje uitkiest (je herkent ze wel), is het ergste wat je misschien kan overkomen dat je wordt genegeerd of dat de mannen een beetje gemeen zijn.

Makkelijker gezegd dan gedaan? ‘t Is wel zo, en ik nodig je graag uit om het voor jezelf te ontdekken dat het aanspreken van een mooie vrouw niet zo moeilijk is als dat je zou denken!

Ik kan me wel voorstellen dat je echter een duw in de rug nodighebt om die angst overboord te gooien. Zoals je in deze nieuwsbrief zag, weet ik waar mijn grenzen liggen, zo weet ik dat ik niet het roekeloze typje ben. Ik weet ook dat andere mensen beter dan mij zijn om jou dat duwtje in de rug te geven om jou op avontuurspad uit te sturen!

Masterflirt helpt met trainingen

Bij deze kan ik jou Masterflirt van harte aanbevelen. Zi j hebben meer dan tien jaar ervaring met het trainen van mannen op het gebied van zelfvertrouwen bij vrouwen, zij waren voor mij ook de eersten om mij te helpen, en nog steeds heb ik veel aan hen te danken. Ze hebben lesmateriaal die je zelf op eigen tempo kunt doornemen, of je kunt hun workshop volgen, die jou direct in contact brengt met de mensen van Masterflirt. Elke vraag die jij hebt kunnen zij beantwoorden. Mocht het nodig zijn, dan kun je ook een 1-op-1 training volgen, waarbij je alle aandacht kan krijgen en ook bij de hand wordt gehouden voor als het af en toe moeilijker gaat.

hun site is te vinden via www.masterflirt.nl, waar je meer over hun kunt lezen en zien. Ze hebben ook een nieuwsbrief met updates, tips & tricks, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Ook zeker nuttig tijdens online dating.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website