Home » Blog » Vind je date via Tinder

Wie kent de app Tinder niet? Voor de meeste mensen staat dit bekend als een datingsapp voor als je opzoek bent naar een snelle wip. Tinder gaat eigenlijk veel verder, Sterker nog Tinder kan zelfs de basis zijn voor een serieuze relatie!
Deze app maakt het daten een stuk makkelijker. Na het installeren van de app, die overigens te downloaden is in de grotere app stores maak je jouw profiel aan. Stel jou voorkeuren in en het “swipen” kan beginnen. Het werkt namelijk heel simpel, Tinder laat je een foto zien van een mogelijke match, vindt jij het niks ‘swipe’ je hem weg, vind je het wel wat dan druk je op het hartje. Denkt de persoon op de foto hetzelfde over jou dan is er een match en kunnen jullie beginnen met chatten.
In dit artikel gaan we hier dieper op in om jou aan een date te helpen!

Jouw foto is belangrijk

Jou profielfoto is het eerste wat een andere Tinder gebruiker ziet, in de eerste 10 seconden is een indruk al gemaakt dus je begrijpt dat deze foto goed moet zijn.Is jou foto niet goed ontvang zou jij ook geen berichtjes ontvangen. Let op er op dat je foto scherp is. Op jou foto moet je er op je best uit zien en vooral verzorgd. Ga hierin niet te ver zodat je je zelf niet meer bent.

Berichtjes versturen

Iemand anders ziet jou foto en denkt ” hÈ, dat lijkt me gezellig” en drukt op de match knop, het blijkt dat jij dit ook diegene heb gedaan, jullie zijn een match! vanaf nu kunnen jullie beginnen met berichtjes te sturen. In dit belangrijke stadium laat je zien hoe je bent en wordt er afgetast of je voldoet aan de eisen van de ander. Wees dus je zelf. Open niet met afgezaagde openingszinnen maar verzin een creatieve, persoonlijke openingszin van max. 2 zinnen.

De eerste date

Tijdens het chatten krijg je een idee of iemand bij je past, is dit het geval? Stel dan voor om ergens af te spreken. Nu je al wat over de persoon weet kan je je date hierop ook afstemmen, als het goed is weet je iets over zijn/haar interesses. Een passende date die volgens plan verloopt kan een basis zijn voor een lange relatie. Wees creatief en heb het vooral naar je zin.

Voorbereiding date

Je wekker gaat, je moet je bed uit maar het enige waar je aan denkt is je date van vanavond. vandaag is de dag dat je op date gaat met je Tindermatch. Bereid dit goed voor denk aan je haar e.v.t. make-up en hoe ruik je? maar denk ook aan andere dingen zoals je lach en voorbehoedsmiddelen(je weet het immers maar nooit)†Condooms†bij je hebben†is zeer verstandig.

Wij hopen dat jullie wat aan onze tips gehad hebben en daardoor een superdate hebben!