Home » Uncategorized » Leuke Valentijnskaartjes voor je Valentijn

Valentijn is voor mij geen Valentijn zonder het sturen van echte valentijnskaartjes via de post. Zelfs in tijden dat ik geen vriendin had: er was altijd wel iemand die een leuk valentijnskaartje erdient, ook al is het maar om een vriendinnetje te verrassen. Meisjes vinden het erg leuk om een valentijnskaartje te krijgen, en als meisje is het ook leuk om het hartje van een jongen even iets sneller te laten kloppen.

Misschien doen jongens niet altijd even openhartig over Valentijn, maar stiekem vinden ze het toch erg leuk! Vooral meisjes vinden het erg leuk om een kaartje te krijgen, want anders moeten ze hun vriendinnen aanhoren die WEL een kaartje hebben gekregen. Wat ze natuurlijk erg verdrietig maakt…

Ja, ik weet het, de “ouderwetse” Valentijnskaartjes zijn misschien niet de modernste oplossingen in de tijd van e-mail, SMS, MMS, tweets, pings, linkes en wat nog zal volgen, maar toch hebben valentijnskaartjes een belangrijk voordeel: de ander heeft altijd iets van jou die die voor lange tijd zal bewaren: iets om jou te herinneren. Zelfs al ziet die ander jou helemaal niet zitten, dat kaartje zal altijd bewaard blijven, al was het maar om op te scheppen!

Happy Valentine’s Day

Gewone vriendinnetjes schreef ik altijd gewoon heel simpel “happy valentine!” met wat xxx-jes, en meisjes die ik leuker vond, kregen natuurlijk de spannendere berichtjes. Wat je in zo’n valentijnskaartje schrijft, is helemaal aan jou, en verschilt natuurlijk per situatie. Een valentijnskaartje aan iemand die je leuk vindt, zal misschien ietsje mysterieuzer zijn, net als hoe het er oorspronkelijk aan toe ging. Je schreef toen een kaartje naar iemand die je leuk vond om jou ergens te ontmoeten. Natuurlijk zette je er niet je eigen naam onder maar die van “Valentijn”. Natuurlijk was het af en toe een sprong in het diepe, zo had je bijvoorbeeld mensen die detectives inschakelden om te achterhalen wie de afzender was.

Ook als je in een relatie zit, is het leuk om een kaartje te sturen, om te laten zien dat je aan elkaar denkt, en dat je om elkaar geeft. Hoewel het na 10 jaar relatie anders is, is het toch nog altijd leuk om nog een kaartje te ontvangen: die komt dan gewoon bij de verzameling die voor lange tijd zal worden bewaard…

Leuke Valentijnskaartjes

Een linke site om Valentijnskaartjes te sturen is de site van Goede Doelen Kaartje. Je kunt daar een goede doel uitkiezen die je wilt steunen (deel van het geld gaat naar een goede doel), en je kunt een kaartje uitkiezen: of je ontwerpt hem zelf, of je gebruikt een kaart uit de collectie. Bij Liefde & Vriendschap hebben ze een hoop leuke, originele kaartjes met een tikje humor. Je steunt er ook nog een goed doel mee, dus reden te meer om daar te bestellen!

Dus, nu nog even weten waar je het kaartje naartoe kunt sturen, en het feestje kan beginnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website