Home » Algemeen » Tips om een succesvolle date te hebben

Daten is hartstikke leuk om te doen vooral met iemand die je leuk vindt. Je leert nieuwe mensen kennen, als het goed gaat krijg je vlinders in je buik, denk je de hele tijd aan de ander en wil je de hele tijd bij elkaar zijn. Wanneer dit gebeurd ben je verliefd aan het worden. Het beginnen met daten met een nieuw iemand blijft lastig, je moet namelijk een goede eerste indruk maken en ervoor zorgen dat hij of zij met je op een tweede date wilt gaan. In dit artikel hebben we het dus over hoe je een succesvolle date kunt hebben.

Date regelen

Voordat je op date kunt gaan moet je een date regelen. Maar dit kan nog wel eens lastig zijn, je moet iemand vinden die je leuk lijkt, je moet die gene aanspreken en elkaar leren kennen maar niet te veel want je moet nog wel genoeg gespreksstof hebben waar je over kunt praten tijdens de date. Tegenwoordig hoef je echter niet verschrikkelijk veel moeite te doen om een date te regelen, er zijn genoeg mogelijkheden om dates te krijgen. Zo zijn er een boel datingsites.

 

Blijf jezelf

Het belangrijkste wat je moet doen op een date is om jezelf te zijn, je hoeft je niet als iemand anders voor te doen, je date moet je leuk vinden voor wie je bent. Een ander belangrijk punt is dat je het naar zin moet hebben, je moet niet steeds zitten te piekeren over hij of zij je wel leuk vindt wanneer je hiermee stopt loopt de date een stuk soepeler, is de date leuker en hebben jullie het hoogstwaarschijnlijk naar jullie zin. Kom zelfverzekerd over maar niet te veel, anders kom je narcistisch over en dit is niet de bedoeling.