Home » Blog » Seksdate op hoog niveau: hoe doe je het?

We leven in een moderne tijd die vrij liberaal omspringt met het idee seks. Er zijn dan ook nog nooit zo veel manieren geweest om een seks date vast te leggen. Sociale media zoals facebook, Instagram, Snapchat en Twitter maken het simpeler dan ooit voorheen om af te spreken. En dan zijn er apps zoals Tinder en tal van online datingsites. Een seksdate krijgen hoort dan ook geen probleem te zijn. Spannend! Maar wat als je het nog spannender wilt maken?

Lekker zoet

Een seksdate is het ultieme excuus om even volledig jouw ding te doen. Je hoeft geen rekening te houden met iets anders dan het eigen genot. Waarom zou je dan ook niet experimenteren met jouw seksdate? Ga je eerst lekker eten? Gebruik dat dan en speel met eten. Fruit of slagroom van elkaar aflikken: als dat geen schitterend begin van een wilde avond is.

Rollenspel

Een seksdate is de geknipte gelegenheid om eens je volledig te verliezen in een rollenspel. Is er een bepaalde rol die je altijd al eens hebt willen spelen? Dan is dit jouw kans. Spreek rustig met jouw date af wat je doet en je kunt je echt helemaal laten gaan. Het draait toch enkel om de seks?

Kamer… met spiegel a.u.b.

Seks voor de spiegel is gewoon ontzettend geil. Waarom dan ook niet gebruik maken van dat feit. Zorg ervoor dat een spiegel deel van de kamer is en ga lekker van bil. Wedden dat jouw seksdate alleen maar pro is?

Een speeltje

Voor de ultieme ervaring op seksdate? Dan is een speeltje toch wel echt het middel bij uitstek. Een trillend apparaatje zorgt voor extra genot. Plaag elkaar met één van de vele seksspeeltjes. Bovendien zijn de mogelijkheden hier enorm. Voor zowel mannen als vrouwen is er een ontzettend groot assortiment beschikbaar om uit te kiezen. Een dubbele dildo, een vibrator, een penisring, anale kralen en ga zo maar door. Heb je dat allemaal niet in huis? Neem dan een kijkje op Easytoys.nl en maak je klaar voor de seksdate van jouw leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website