Home » Financieel » Level, Pjur, Durex, enkel en alleen het beste!

Bij ons in de webwinkel vind je een uitgebreide collectie erotische artikelen. Zo bieden we onder meer een breed assortiment condooms van alle topmerken aan, te weten Level, Pjur, My Size, Wingman en Durex. Je kunt binnen dit aanbod te allen tijde dat condoom vinden dat bij je past. Dan hebben we het niet alleen over diversiteit in maten, maar tevens allerlande uitvoeringen qua materiaaldikte, al dan niet behandeld met een glijmiddel. Ook die glijmiddelen zij dan weer in verschillende soorten aangebracht op het condoom. Extra groot (XL), extra sterk voor het anale en de wat ruigere seks, maar ook extra dun om het gevoel te versterken.

 

Meer genot met het juiste, veilige condoom

 

Ook de moeite waard: een condoom dat zodanig is behandeld dat het je orgasme vertraagt. Het is er allemaal en het is bijna te veel om op te noemen. Maar het resultaat van een juiste keuze levert het optimale genot voor beide partners op. Dus surf op je gemak bij alle producten langs, lees het een en ander over de verschillende soorten condooms en maak een keus die bij je past.

Met een condoom is veiligheid is natuurlijk van groot belang. De door ons aangeboden condooms worden zonder uitzondering in de loop van het productieproces elektronisch getest op die veiligheid.

 

Glijmiddelen om het assortiment te compleet te maken

 

Verder bieden wij een uitgebreide collectie eerste klas glijmiddelen aan, uiteraard van de beste merken hoogste kwaliteit. Ook hier betreft het producten in diverse uitvoeringen. Zo zijn er glijmiddelen op waterbasis en op basis van siliconen. Sommige van verzorgende aard, andere weer meer geschikt voor wat ruigere, dan wel anale seks. Kijk dus naar een product dat goed bij je past en bestel dan pas. Een juiste keus beslist een fijner seksleven opleveren, voor beide partners wel te verstaan.

 

Nog meer over veilig seks hebben

 

Op alle in ons assortiment opgenomen glijmiddelen is een uitgebreide allergietest uitgevoerd en ook dat is dus geen punt van zorg. Op https://www.dokterlifestyle.com/nl/ kunt je eenvoudig en discreet je bestelling plaatsen en wij staan uiteraard voor een zorgvuldige en discrete afhandeling.

Bedenk ook dat een condoom de juiste maat moet hebben. te groot en je loopt het risico dat het condoom ongemerkt van je penis afglijdt, in het ergste geval is het leed niet te overzien. Te klein, en dus te strak heeft weer als nadeel dat de bloedvaten in je penis worden afgekneld en zodoende je erectie af kan nemen.