Home » Blog » Hoe werkt Levitra?

Veel mensen hebben waarschijnlijk wel eens gehoord van Levitra: het is een erectiepil die jaarlijks door vele mannen gebruikt wordt om hun erectieproblemen te verhelpen. Je kan last hebben van verschillende erectieproblemen: zo kan je bijvoorbeeld niet meer in staat zijn om een erectie op gang te krijgen of kan je deze maar een korte tijd aanhouden. Een erectieprobleem is voor de man ontzettend vervelend, maar gelukkig kan het grotendeels verholpen worden. Er zijn verschillende erectiepillen op de markt, waar Levitra er eentje van is. Deze pillen mogen alleen op doktersrecept verkocht worden in Nederland en hiervoor dien je dus een afspraak te maken bij de huisarts.

De werking van Levitra

Het zal onder vele wel bekend zijn dat Levitra een oplossing is voor verschillende erectieproblemen. Dit medicijn bevat de werkzame stof Vardenafil. Vardenafil zorgt ervoor dat de erectie beter op gang gebracht kan worden en dat deze daarnaast langer vastgehouden kan worden. De chemische structuur van deze stof lijkt erg op dat van Sildenafil, wat verwerkt zit in de bekende erectiepil Viagra. Deze stoffen zijn fosfodiesteraseremmers. Hun functie is om dit enzym fosfodiesterase, wat zorgt voor de afname van de erectie door een verslapping van de gladde spieren in de zwellichamen van de penis, tijdelijk te onderdrukken. Door een onderdrukking van dit enzym kan de erectie optreden.

Echter zorgt het medicijn er op zichzelf niet voor dat je een erectie krijgt. Hiervoor is nog steeds een seksuele prikkeling nodig. Het medicijn zorgt er alleen voor dat de remmer van de erectie tijdelijk onderdrukt wordt. Bij mensen met een erectieprobleem kan dit enzym namelijk zeer actief zijn, waardoor het niet of nauwelijks mogelijk is om een erectie te krijgen. De werking van Levitra is ongeveer 4 tot 5 uur maar dit is afhankelijk van de persoon. Ook de dosering van het medicijn verschilt per persoon en neem hiervoor contact op met een arts.

Levitra aanschaffen

Wil je Levitra kopen online, dan is het belangrijk om te weten waar je dit medicijn kunt aanschaffen. Zoals eerder genoemd, is Levitra, net als alle andere erectiepillen op de markt, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Een dokter of huisarts zal voor jou een recept moeten uitschrijven en daarna kan je het medicijn ophalen bij een apotheek. Dit is de meest gebruikelijke manier om Levitra te verkrijgen, omdat het middel dan op basis van de klachten wordt toegeschreven. Wanneer je dit probleem liever niet met je huisarts bespreekt, dan is het ook mogelijk om de pillen via het internet te kopen.

Levitra online bestellen

Sommige mannen vinden het beschamend om met hun huisarts te praten over erectieproblemen. Echter moet je je bedenken dat veel mannen hier last van hebben en dat dit voor de arts zeer normaal is. Mocht je toch op een andere manier Levitra willen aanschaffen dan kan je eens een kijkje nemen op het internet. Er zijn veel verschillende websites die je de mogelijkheid aanbieden om het medicijn gemakkelijk online te bestellen. Houdt wel in je achterhoofd dat niet alles op het internet even betrouwbaar is en dat websites ook valse geneesmiddelen kunnen aanbieden.

Lees alles over Levitra en andere middelen op www.medicaat.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website