Home » Blog » Hoe romantisch een fietstocht kan zijn

Heb je een eerste date en wil je iets leuks doen of wil je je relatie weer een boost geven en ben je op zoek naar een romantische activiteit? Waar je misschien niet meteen aan denkt is om de fiets te pakken. Maar fietsen kan heel leuk en ontspannend zijn, juist om met z’n tweeën te doen. Hoe romantisch een fietstocht kan zijn lees je hier.

 

Een fietstocht is een vrij laagdrempelige maar zeker succesvolle activiteit om met je (toekomstige) geliefde te doen. Je hebt niet veel nodig wat het extra zorgeloos maakt, een fiets en een fijne omgeving en je bent er al. Heb je nog geen fiets? Geen probleem, leen hem van een vriend(in) of koop er eentje, bijvoorbeeld op de webshop van Matrabike.

 

In de frisse lucht

Fietsen doe je buiten, heerlijk in de natuur en open velden of door de bruisende stad van terrasje naar terrasje. Waar je fietstocht dan ook heengaat, je bent lekker in de frisse lucht. En je zult zien dat je door die frisse lucht meteen ontspant en de stress van alledag even kunt laten varen. Samen op de fiets, alle zorgen laten verdwijnen, werkt erg goed voor je relatie, of het kan een zeer succesvolle eerste date zijn.

 

Intieme gesprekken

Als je buiten de stad, een rustige fietsroute opzoekt is de kans groot dat je vrijwel niemand tegen komt. Eindelijk even helemaal alleen. Op zulke ontspannen momenten met niemand om je heen kunnen onderwerpen ter spraken komen die jullie normaal misschien links laten liggen. Je bespreekt bijzondere onderwerpen en hebt intieme gesprekken die belangrijk zijn in je relatie. Ook leuk: neem een picknickmand mee en stop onderweg voor een heerlijke lunch. En wellicht eindigt je fietstocht met nog meer intiems dan enkel intieme gesprekken. Dus stap op de fiets, alles voor de romantiek!