Home » Blog » Er van top tot teen goed uitzien

Iedereen bevindt zich weleens in de situatie waarbij er geen keuze gemaakt kan worden over de outfit voor een date. Iedereen wil er graag van top tot teen goed uitzien om een goede indruk achter te laten bij degene waarmee gedatet zal worden. Veel zenuwen zullen opspelen en het laatste waar men dan op zit te wachten is geen keuze te kunnen maken over de outfit en hierdoor zal diegene wellicht te laat op de plek van de date komen, of durft het helemaal niet te gaan daten, doordat er een onzekerheid is ontstaan over het uiterlijk.

Iets spannender is er waarschijnlijk niet dan een eerste date met een volstrekt vreemde, die men alleen gesproken heeft via telefonisch contact of online. In dit soort gevallen zal vrijwel iedereen zenuwachtig zijn en zich al snel druk gaan maken over van alles en nog wat. Niets is fijner dat goed voorbereidt richting de afgesproken plek te gaan. Een van deze voorbereidingen is het op tijd kiezen van outfit. Hierdoor zal er vlak voor de date geen twijfel ontstaan over de gekozen outfit.

Het begint allemaal bij de Lingerie. Lola-Lou zorgt ervoor dat u de perfecte lingerie heeft voor uw eerste date. Wilt u bijvoorbeeld een comfortabele Soft Bra of een iets meer sexy stuk lingerie. Ongeacht welke keuze u zult maken, niets is fijner om al bij het eerste wat u aantrekt een goed gevoel te hebben en u hierbij zeker te voelen.

Het kiezen van een outfit zal vervolgens verder gaan met het kiezen van bijvoorbeeld een jurk, wanneer u naar een chique plek gaat of bijvoorbeeld voor een leuk shirt en spijkerbroek, voor wanneer u naar een iets informelere plek gaat. Door hier de juiste keuze in te maken zult u al snel merken dat de date veel makkelijker verloopt en u met een goed gevoel weer naar huis gaat.