Home » Uncategorized » Durex is kiezen voor zekerheid

Optimaal en zorgeloos genieten van seks zonder het risico te lopen op enge geslachtsziektes? Wil je optimale bescherming tegen een ongewenste zwangerschap? Zorg dan dat je altijd een Durex condoom op zak hebt. Dan namelijk kan je niets gebeuren. Een condoom van Durex staat voor betrouwbaarheid, en dat al meer dan tachtig jaar.
Getest
De betrouwbaarheid van Durex schuilt in een aantal belangrijke zaken. Zo kiest het merk altijd voor de beste grondstoffen die beschikbaar zijn en daarnaast wordt elk Durex condoom op elektronische wijze getest. Van elke fabriekspartij wordt daarnaast een monster genomen. De condooms worden dan gevuld met lucht om zo de mate van stevigheid te testen.

Eisen
Een condoom moet aan nogal wat strenge eisen voldoen. Zo moet het met liefst achttien liter lucht gevuld kunnen worden, zonder dat het condoom knapt. Het gemiddelde condoom van Durex houdt zo’n veertig liter lucht. Veel meer dus dan noodzakelijk. Bij Durex worden de condooms ook gevuld met water om zo te zien of er geen gaatjes in zitten. Durex voert gemiddeld genomen op maandbasis twee miljoen testen uit, waaronder ook dermatologische testen.

Verbeteren
Stelt Durex aan de hand van de testen een afwijking vast, dan wordt meteen de gehele partij vernietigd. Durex wenst namelijk geen risico te nemen. Daarnaast speelt onderzoek een voorname rol binnen Durex. Dit om de producten telkens weer te verbeteren en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in seksueel gedrag én om zo nieuwe producten te kunnen ontwikkelen.

Dat Durex staat voor betrouwbaarheid bewijst wel het feit dat verschillende ministeries regelmatig een beroep doen op de parate kennis en de onderzoeksresultaten van Durex, net als op de specifieke kennis van de medewerkers. Een Durex condoom op zak betekent zekerheid. Daarom maken elke dag miljoenen mensen gebruik van de producten van dit betrouwbare merk. En dat kan ook: want Durex biedt al van verschillende condooms. Zo is er voor iedereen bescherming op maat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website