Home » Uncategorized » Wat is Daygame?

Hey, ik ga nu in het kort vertellen.. wat Daygame is en wat je moet doen om er goed in te worden.

realsociallife daygameDaygame is het spel van het goed worden van mannen/vrouwen versieren gedurende de dag. Daygame zijn alle situaties waarin je een persoon kunt versieren en waar geen uitgaansgelegenheid bij betrokken is. Je benaderd een leuk persoon en voert op een ‘sociaal gepaste’ manier een gesprek, met als doel een connectie te krijgen. Terwijl onbekenden versieren tijdens ‘uitgaan’ cultureel bepaald maatschappelijk normaal is, is dat overdag apart, wel natuurlijk.

Je bent in staat zijn om in elke situatie op eigen kracht te bepalen wie je wilt ontmoeten. Je kunt zo veel mensen gedurende de dag ontmoeten, dat je na verloop van tijd veel socialer wordt. Ook ontwikkel je vaardigheden als: in het openbaar spreken, sociale intelligentie en hechte relaties met mensen aan kunnen gaan. Daygame is een levenslang proces om je ‘ware zelf’ te worden.

Hoe wordt je goed in Daygame?

  • Leef in het hier en nu.

Hoewel voorbedachte openingszinnen of scripts kunnen werken, kun je beter de interactie zo spontaan mogelijk houden. Je leert niet veel door het elke keer op dezelfde manier te doen. Je moet nieuwe dingen zeggen en doen. Je leert zo het snelste wat bij jou past en wat voor je werkt.

  • Creëer je eigen realiteit.
  • Besef dat hoe jij de wereld ziet, jouw realiteit is. Dat maakt mede hoe jij omgaat met mensen en hoe mensen jou terug gaan behandelen. Maak je realiteit positiever. Daardoor zorg je er voor dat mensen ook positiever gaan reageren, omdat je dat verwacht.
  • Heb een geweldig leven.

Stop met de bullshit gewoontes in je leven. Stop met naar jezelf te liegen en naar andere mensen. Maak een lijstje van 50 dingen die je leuk vind om te doen en vervang daarmee je bullshit gewoontes. Zodat je tevreden kunt zijn over je leven.

 

Door daygamen wordt je meer ‘jezelf’.

  • Wees congruerend.

Probeer zo echt mogelijk over te komen. Zodat diegene een zo realistisch beeld heeft van hoe jij op dat moment bent.

Reflecteer op jezelf

Wees kritisch op hoe je overkomt. Op het moment dat je te snel praat, monotoon praat, je schouders gespannen zijn etc. Zeg dan niet: oh zo ben ik als persoon of ‘Ja, moet niet te serieus maken’. Maar bedenk: ‘hoe kan ik mijn kleine foutjes veranderen.’

  • Aanpassen aan de cultuur.

Bedenk van te voren wat gepast is om in de situatie te doen. Het spreekt voor zich dat je in de stiltecoupé van de trein je iemand anders moet aanspreken dan op straat. Bedenk voordat je gaat aanspreken, hoe je de desbetreffende persoon zo comfortabel kan laten voelen.

  • Wees er 100% van overtuigd dat het normaal is om te doen

Misschien vinden sommige mensen het apart dat je overdag iemand aanspreekt. Omdat de meeste mensen het niet doen, betekent niet dat het niet mag of niet kan. En denk even hier aan: Tijdens het uitgaan stappen we naar een leuk persoon toe, omdat we die beter willen leren kennen. Als we met diezelfde persoon toevallig in de trein zou zitten, dan is diegene in de trein ook net zo leuk. En dan spreken we diegene niet aan, omdat het bijna niemand het doet? Wat is het alternatief? Er zijn nu sites waarop je een anoniem berichtje kunt plaatsen, als je iemand niet durfde aan te spreken in de trein, bibliotheek of zelfs kroeg. Met de oproep of ‘de meid met rood haar en blauwe ogen’ alsjeblieft wilt reageren.

  • Leren omgaan met aanspreekangst.

De gedachte dat je die persoon wilt benaderen maakt je misschien bang. Het stemmetje in je hoofd zegt dat het niet slim is om te doen. Het is raar. Er staan veel mensen in de buurt. Ze heeft misschien al een vriend. Ik weet niet waar je over moet praten en het is lullig als ik afgewezen wordt, etc.

Accepteer aanspreekangst. Hoe vaak je het ook doet, het zal altijd blijven. Nieuwe mensen ontmoeten is voor je ego spannend, dus heb je de aanspreekangst nodig om alert te zijn. Als je aanspreekangst probeert te onderdrukken wordt het heviger. Ook kun kleine stapjes in een sociale stemming te komen, zodat het makkelijker wordt om naar iemand toe te stappen. Denk aan: Houd alleen oogcontact (Niet te lang) | Glimlach alleen naar een vreemdeling | Zeg alleen ‘hoi’ | Vraag aan een onbekende ‘hoe laat het is’ ‘waar het station is’ | Geef een oprecht compliment.|

Daygame: Wees geen watje.

  • Spreek de persoon aan met de intentie om hem/haar beter te leren kennen.

Je stapt naar diegene toe omdat je diegene speciaal vind en beter wil leren kennen. Iemand alleen aanspreken met de reden om er een date, een nummer of sex uit te halen is een belachelijke mindset.

  • Geniet van het proces.

Wees trots als je elke keer een stapje verder komt. Wees realistisch. Het is een leerproces. Verwacht daarom als je net begonnen bent niet te hoge resultaten.

Wil jij meer weten over hoe je daygamen en hoe je vrouwen kunt versieren?

Op de website van mijn dating coach, staan meer artikelen hoe je vrouwen kunt versieren en de manier hier op, daarnaast bieden ze coaching aan. Ik denk dat het wel een kijkje waard is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website