Alle datingsites onafhankelijk met elkaar vergelijken?

Algemene Datingsites zonder specifieke doelgroep

– Be2 is een zeer uitgebreide datingsite, bekend van TV. 57% van de leden is vrouw…Neem wel de tijd de persoonlijkheidstest in te vullen; bij Be2 kun je namelijk niet zomaar op zoek gaan maar krijg je partner-voorstellen aan de hand van wat je invult bij de test. Wel een aanrader; je kunt zo namelijk zeker weten dat je een spannende vrouw voorgeschoteld krijgt, als je de vragen slim beantwoordt.
– Parship is waarschijnlijk de beste datingsite van Nederland. Ook Parship biedt een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Sinds enige tijd mikken ze niet meer op het algemene publiek maar op hoger opgeleiden. Voor overspel wellicht minder interessant, en vrij aan de prijs.
– Lexa is een serieuze concurrent als het gaat om de beste datingsite. Ledenaantal: 1.6 miljoen, maar dit zijn niet nú actieve leden. Wel de bekendste relatiesite van ons land. Kosteloos inschrijven, net als bij alle hier genoemde sites trouwens.
– Relatieplanet is samen met Lexa wellicht de bekendste site voor relaties in ons land. 3.3 miljoen leden. Veel handige opties, hoort bij de Telegraaf. Laagdrempelige site met veel redelijk outgoing vrouwen. organiseert ook feesten voor singles en sinds kort ook vakantiereizen voor de doelgroep “vrijgezelle reislustigen”.

Speciale Datingsites.

– SecondLove is een datingsite alléén bedoeld voor (gebonden) vrouwen of mannen die willen vreemdgaan of naast hun relatie een beetje online willen flirten. Daar doe je toch niemand kwaad mee? Inschrijven op eigen risico!

Hoger Opgeleiden Datingsites.

– Match4me is een datingsite speciaal gericht op hogeropgeleiden (HBO, Universitair niveau) Prima werkende site die samen met e-matching marktleider is in dit segment. Ook hier geldt: voor een slippertje minder geschikt.
– E-Matching is ook een bekende site waar hoog opgeleide singles elkaar kunnen ontmoeten.

In Nederland zijn er momenteel eigenlijk 3 datingsites die zich speciaal op gebonden mensen richten. Zij die hier lid worden (en dit zijn meer mannen dan vrouwen natuurlijk) zoeken spanning naast hun bestaande relatie. Al dan niet met medeweten van de partner gaan ze hier op zoek naar iemand om erotische berichten mee uit te wisselen, op date te gaan en in het uiterste geval ook mee naar bed te gaan. We zetten ze op een rij:

  • SecondLove, heeft als motto: Flirten is niet alleen voor singles. Op de voorpagina worden zowel heren als dames aangesproken op hun gevoelens. Al enige jaren zeer succes in Nederland. Is de eerste datingsite voor vreemdgaan van ons land. Momenteel meer dan 300.000 leden, die zich allemaal gratis hebben ingeschreven. Ben jij de volgende?
  • C-date: voor (succesvolle/drukke of gewoon geïnteresseerde) mannen en vrouwen die wel erotisch willen daten, maar dan op niveau. Een site voor Casual Dating, een fenomeen waarbij beide daters weten dat het puur om de seks gaat, en verder geen gedoe. Richt zich dames en heren met klasse en wil geen 13 in een dozijn sexdating website zijn. Ook hier is het inschrijven gratis.
  • Victoria Milan, is nieuw in Nederland en een grote concurrent voor de eerder twee genoemde sites. Staat bekend om de grappige reclames waarmee ze ook celebrities op de hak nemen. Motto: “Herleef de passie!” 100% anoniem & discreet vreemdgaan, en het aanmelden is kosteloos. De website opereert internationaal. Schrijf je hier in.

Uiteraard kun je ook op een reguliere site je geluk beproeven. let wel: de leden zitten hier over het algemeen niet te achten op erotische, uitdagende berichtjes. Alle onderstaande datingsites staan goed aangeschreven. Bij elk van deze sites is het gratis inschrijven en je kunt vervolgens alle profielen van de dames en heren bekijken. Het is dus ook mogelijk je gelijk bij meerdere sites in te schrijven, om te zien welke het beste bevalt. Zo kun je ongeveer alle ingeschreven Nederlandse en Vlaamse Singles (met foto) te bekijken. Hier onder vind je een overzicht van de betere sites per doelgroep.

Berichten sturen kan meestal niet met een kosteloze inschrijving. Het door de verschillende potentiële dates bladeren wel. Voeg deze pagina toe aan je Favorieten indien je op een later moment een keuze wilt maken. Inschrijven is binnen tientallen seconden gebeurd.

Over deze pagina

Op deze pagina vind je de betere betrouwbare datingsites voor hetero’s. Ben je homo en zoek je een homodate dan kun je ilmdate.nl of gayparship.nl proberen. Vergelijk de verschillende grote datingsites en schrijf je gratis in. Deze diensten hebben vele leden en geen verborgen kosten; alleen bij een volledig lidmaatschap hoef je wat te betalen. Lees daarom altijd de voorwaarden. Gebruik deze pagina om relatiesites te vergelijken en voor jou de beste en meest geschikte dienst uit te zoeken. Van veel datingsites zijn ook cijfers bekend, zoals ledenaantallen, de verhouding man/vrouw en het percentage hoog opgeleiden.

Heeft u ervaring/ervaringen met of klachten over één van de genoemde datingsites? Laat svp een review of klacht achter in de comments van de post van de betreffende dienst. Meer sites voor flirten en vreemdgaan vindt u rechts en door de zoekfunctie te gebruiken. Verder kun je hier dating sites vergelijken; dat kan ook hier. Heb je nog suggesties voor deze pagina? Stuur ons een berichtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website