Home » Blog » Anaaldouche voor onbekommerde seks

Wie onbekommerd wil genieten van seks en daarbij waarde hecht aan hygiëne, die geeft de partner (en andersom uiteraard) vooraf een anaaldouche; een reinigende maar zeker ook intieme douche die geldt als ultiem voorspel op alles wat nog komen gaat. Deze reinigende douche is er in verschillende soorten en maten en staat garant voor zorgeloze en hygiënische seks.

Ballon

Wie wil genieten van anale seks, die wil zelf schoon zijn en wil ook dat de partner heerlijk schoon is. Een douche biedt die zekerheid. Na gebruik voel je je schoon, lekker fris en zorgeloos. En het gebruik van een deze reinigingsdouche is even simpel als doeltreffend. Stap een is het vullen van de ballon met water. Gebruik wat glijmiddel op de punt van de ballon en breng de ballon vervolgens anaal in. Leeg daarna de ballon en je bent er zeker van dat je heerlijk schoon bent.

Zelfvertrouwen

De wetenschap schoon en fris te zijn zorgt vaak voor onbekommerde seks. Bovendien geeft het veel meer zelfvertrouwen en geldt het als ideaal opwarmertje voor het échte werk. Mooi is dat je deze douche meer dan een keer kunt gebruiken.

Douchekop

Bijzonder is ook de douche in de vorm van een douchekop. Je pakt dan je doucheslang en bevestigt de klem van de anaaldouche aan de slang. Daarna schuif je de (speciale) douchekop er overheen en zet je die vast. Deze bijzondere douchekop kent vaak meerdere spuitstanden.

Vibrerende anaalplug

Anaaldouches heb je ook in de vorm van injecties en dildo’s. Sterker nog; ze zijn er zelfs met vibrerende anaalplug én afstandsbediening. Dan wordt reinigen ook nog eens écht genieten en ben je écht helemaal klaar voor ongetwijfeld hartstochtelijke en zorgeloze seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website